L’empresa Vaersa digitalitzarà els arxius de la Conselleria d’Agricultura

590
PUBLICITAT

– Els nous encàrrecs plantejats condueixen a consolidar l’estabilitat de la plantilla de l’empresa pública

L’empresa pública Vaersa rebrà l’encàrrec de digitalitzar els arxius de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, així com de reforçar l’assessorament jurídic i tècnic de l’equip funcionarial destinat a la tramitació dels fons europeus.

Els nous encàrrecs de gestió, actualment en fase de tramitació, condueixen a consolidar l’estabilitat de la plantilla de l’empresa pública, així com a afavorir el procés de digitalització de l’administració autonòmica i l’agilitat en els tràmits referents a les ajudes a la reconstrucció.

El consell d’administració de Vaersa, celebrat aquest matí, ha acordat el nomenament de Ferran García Ferrer com a nou director general, en substitució de Benjamí Maceda, que deixa el lloc per jubilació.

Garcia Ferrer, llicenciat en Físiques, ocupava fins ara el lloc de responsable de política educativa de CCOO-PV. L’elecció d’una persona lligada a l’acció sindical al capdavant de l’entitat expressa un missatge de seguretat laboral per al personal treballador de Vaersa i consolida el procés de normalització de l’empresa després de la declaració de mig propi personificat i servei tècnic de la Generalitat.