L’empresa Somnia triomfa en els premis ‘Europa Se Siente’ amb el suport d’Altmaesports

52
PUBLICITAT

Paloma i Maite Bellés Segarra, cofundadores de l’empresa d’acompanyament a la infància, adolescència i les seues famílies, Somnia, han triomfat en els premis nacionals ‘Europa Se Siente’ celebrats en el Port de Santa María i Chiclana (Cadis), llançats per la Secretaria General de Fons Europeus del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública del Govern d’Espanya. Les ciutats andaluses han acollit la fase final del concurs, al qual s’han presentat projectes cofinançats per fons europeus. En el seu cas, Somnia ha aconseguit un reconeixement estatal en la categoria ‘Cercana’ per la seua dedicació i treball durant els últims anys mitjançant activitats en família, sessions de suport educatiu i psicològic i activitats extraescolars i complementàries de xiquets i xiquetes i adolescents de l’interior de la província de Castelló.

Somnia està establida en el municipi de Culla, Alt Maestrat. D’aquesta manera, l’empresa i el GAL Altmaesports van iniciar una exitosa relació mitjançant la qual es van aconseguir destinar fons europeus del programa FEADER per al condicionament d’un local per a serveis psicoeducatius a la infància i atenció dedicada a les famílies.

El Grup d’Acció Local Altmaesports Leader transmet la seua enhorabona a Paloma i Maite per la seua extraordinària labor en la millora del desenvolupament de xiquets i xiquetes i adolescents de les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports, oferint oportunitats educatives de qualitat a les famílies i estimulant l’aprenentatge de les noves generacions.

El GAL Altmaesports està format per 48 socis, 25 públics, Ajuntaments i Mancomunitats de les comarques de l’Alt Maestrat, Els Ports i Baix Maestrat, així com 23 socis privats.