L’empresa SILITER (energies renovables) busca un administratiu/va i un fontaner/a

656
Síliter Energies Renovables
PUBLICITAT

L’empresa SILITER (energies renovables necessita personal per a ampliar la plantilla. Busca un administratiu o administrativa. El lloc de treball és a Morella i començaria a partir del mes de març. S’ofereix contracte indefinit amb 30 dies de prova. Es requereix experiència mínima en el maneig d’aplicacions ofimàtiques. Les funcions a desenvolupar són treballs d’auxiliar administratiu a l’oficina. L’horari de treball és de dilluns a divendres de 8 a 14h i de 15 a 17h. Es requereix Formació Professional de la rama administrativa, grau en Administració i Direcció d’Empreses, Enginyeria Tècnica o similar. La retribució econòmica estarà regulada segons el conveni del metall de Castelló. No es requereix permís de conduir ni vehicle propi. L’idioma requerit és el castellà.

Paral·lelament busquen un fontaner o fontanera per a instal·lacions de fontaneria. La seu de treball és a Morella i començaria al mes de març. S’ofereix contracte indefinit amb 30 dies de prova. Es requereix una experiència mínima de 2 anys en tasques de fontaneria o calefacció. Els treballs a desenvolupar són d’instal·lació i manteniment. La retribució econòmica estarà regulada segons el conveni del metall de Castelló. Cal disposar de permís de conduir de tipus B. Es requereix formació professional en instal·lacions tèrmiques, fontaneria o similar. L’idioma de treball és el castellà. També es valorarà la possessió de cursos de prevenció (20 hores sector metall o construcció, treballs en alçada, operador d’elevadores, etc.).

Les persones interessades poden fer arribar el seu currículum per correu electrònic a info@siliter.com o per WhatsApp al mòbil 722876629.