L’educació en el punt de mira aquest dissabte a Vilafranca

227
L'educació en el punt de mira aquest dissabte a Vilafranca

Aquest dissabte 13 d’abril arriba a Vilafranca la quarta edició del congrés educatiu “EducAcció” que enguany porta per lema “l’actitud és el que compta!”. Així les coses, la Casa de la Cultura serà el punt de trobada dels més de 200 docents inscrits. A més, algunes de les xarrades també comptaran amb la presència de pares i mares interessats en els temes a tractar.

D’aquesta forma, cal assenyalar que EducAcció donarà pas a diferents ponències i taules redones de 9h a 17.30h. De 10h a 11.30h Eline Belgau Lund oferirà la ponència ‘Els mestres com agents del canvi’ a la qual seguirà de 12h a 13.30h la xarrada ‘És quan erro, quan més aprenc’ oferida per Juanfra Álvarez Herrero.

Després de la pausa per a dinar, de 15.30h a 17.30h serà el torn de les comunicacions de primària i secundària *Petxa-kutxa) amb ‘Aules matèria:avantatges i inconvenients’ de Joan Albert Gimero Rovira de l’IES Honori Garcia de La Vall d’Uixó; ‘La setmana de les mates’ de Pau Gil de l’INS Berenguer IV de Cambril; ‘La dinamització de la biblioteca’ oferida per Rosa Soriano i Sandra Clemente de l’IES Ramón Cid de Benicaró; ‘STEAM als Ports: projecte de robòtica intercentres i internivells’ d’Escoles i instituts de la comarca dels Ports amb Jordi Marín de l’IES Vilafranca; ‘Ambients a primària, altres formes organitzatives’ amb Rebeca Troncho d’Els Vinyals de Lliçà de Vall; i el ‘Projecte interdisciplinari de centre: 2018, any Europeu del patrimoni Cultural’ amb Sergio Andrés i Araceli Vicent del CEIP Sant Miquel de Vilafamés.

L’última activitat a realitzar serà la ponència “La nota de tall: mentalitat de creixement” que oferida per Loli García començarà a les 17.30h i comptarà amb la participació d’aquells pares i mares que ho desitgen.

EducAcció és un congrés educatiu organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca, el col·legi Don Blasco de Alagón de Vilafranca, l’IES Vilafranca i el Cefire de Vinaròs.

VA SER NOTÍCIA EN DIADIA