L’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana ha arrancat a Morella

778
PUBLICITAT

– Més de 20 vehicles partien des del Pla dels Estudis en la primera etapa d’esta prova amb caràcter internacional

L’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana ha partit aquest matí des del Pla dels Estudis de Morella en la seua primera etapa. Puntual a les 12.00 hores eixia el primer dels més de 20 vehicles que participen en la categoria internacional del ral·li per dins dels carrers de la ciutat, eixint pel portal de Forcall i en direcció a Castelló. La del 2021 és l’octava edició d’aquesta competició de tres dies i es converteix en la primera prova automobilística de món que s’engegue amb energies 100% renovables.
Per primera vegada, aquesta competició comença a Morella i la comarca dels Ports on s’ubica el parc eòlic més gran de la Comunitat Valenciana. L’aliança amb Renomar, companyia líder del sector de les energies renovables al territori, se suma aquest any al patrocini d’aquest esdeveniment. Així, l’organització ha instal·lat una completa infraestructura de recàrrega inicial a l’estació elèctrica en la qual es concentra l’energia produïda en els parcs de Renomar a la comarca dels Ports. Aquesta innovadora instal·lació compta amb equipaments ràpids de càrrega de 100 quilovats, els quals s’utilitzen per primera vegada en una prova d’aquestes característiques. La instal·lació l’han desenvolupat Circutor i myRecarda, patrocinadors tècnics de la prova.

Cal recordar que es tracta d’un ral·li de diversos dies en el qual hi ha diferents categories i modalitats. Així, des de Morella parteix la modalitat internacional que compta amb tres etapes. La primera ix de la capital dels Ports i arriba a Castelló, i les altres dues tenen com a seu principal la principal ciutat de la província.