L’Eco Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana 2022 arrancarà impulsat per energies cent per cent renovables

738
PUBLICITAT

L’Eco Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana consolida el seu compromís amb la promoció de la mobilitat sostenible a través de l’esport i tornarà a convertir-se, en aquesta novena edició, en l’única prova automobilística del món que arrenque impulsada per energies cent per cent renovables.

El passat any, per primera vegada, la competició es va desplaçar fins a la localitat de Morella, capital de la comarca castellonenca dels Ports, on s’ubica el parc eòlic més gran de la Comunitat Valenciana. Allà, l’organització va dissenyar una completa infraestructura logística i organitzativa que va permetre fer les recàrregues inicials de tots els vehicles elèctrics participants amb l’energia que Renomar concentra a la seua estació elèctrica situada a Cinctorres.

En aquesta novena edició, i aprofitant l’experiència acumulada, l’Eco Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana repetirà aquesta mateixa iniciativa implementant importants millores en la infraestructura de recàrrega elèctrica inicial amb l’objectiu de potenciar encara més el missatge de sostenibilitat que aquesta competició pretén transmetre i reforçar alhora la seva condició de referent a nivell internacional.

Part d’aquestes novetats passen per la instal·lació dels mateixos equips Circutor Raption de cent quilowatts de càrrega súper ràpida de la passada edició, que aquest any seran complementats amb un model Urban DC de 25 quilowatts de càrrega semi ràpida. Aquesta innovadora infraestructura ha estat desenvolupada conjuntament per Circutor i myRecarga, dos dels habituals patrocinadors tècnics de la competició.

“La passada edició va ser sens dubte una de les més innovadores i innovadores de la història de la prova. Aquest any sentim que volíem anar un pas més enllà i implementar importants millores que ens permeten consolidar encara més la nostra condició de referents en aquest tipus de competicions “. Ha expressat el president del comitè organitzador del ressò ral·li castellonenc, Fernando Lobón. “És un gran repte a nivell organitzatiu, tècnic i logístic que no seria possible dur a terme sense el suport incondicional d´empreses patrocinadores com Renomar, Acciona, Circutor o myRecarga, que ens vénen acompanyat des de fa diversos anys”.

El Ressò Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana 2022 arrencarà el divendres quatre de març a les dotze del migdia des de Morella, amb la sortida del primer participant, i acabarà a Castelló el diumenge, després de recórrer gairebé 440 quilòmetres i visitar prop de 40 municipis de set comarques diferents de la província.

Kia Automoción Cano, l’Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial, la Generalitat Valenciana i Renomar encapçalen la llista de patrocinadors principals de l’Eco Ral·li Renomar de la Comunitat Valenciana 2022, en la qual també figuren altres empreses i institucions com Acciona Energía, bp España, myRecarga, Circutor, Mahle, El Corte Inglés, el Patronat d’Esports de Castelló, l’Ajuntament d’Orpesa, l’Ajuntament de Morella o l’Ajuntament d’Onda. Tota la informació de la prova així com els comunicats de premsa estan disponibles a www.ecorallyecv.com ia Newspress Espanya.