Lecha demana que Morella siga punt de vacunació per evitar desplaçaments a Vinaròs

728
PUBLICITAT

El regidor del PP de l’Ajuntament de Morella, Jesús Lecha, ha demanat en un comunicat que Morella siga punt de vacunació per a les persones nascudes entre 1956 i 1957. El regidor ‘popular’ ha acusat l’alcalde de la població, Rhamsés Ripollés de “mentir quan va anunciar que la població no hi hauria de desplaçar-se per a rebre la vacuna, ja que Morella seria punt de vacunació massiva de la comarca”.

Lecha responsabilitza a l’alcalde morellà “d’obligar a ciutadans a realitzar un trasllat que per a molts és un risc, quan el que devia haver fet és defensar als seus veïns i exigir a les autoritats que Morella havia de comptar amb un centre de vacunació propi”.

L’edil popular ha censurat que l’alcalde de Morella “haja dit una cosa i la contrària en quinze dies de diferència”. Alhora ha explicat que “hem vist com persones de 90 anys amb mobilitat reduïda van haver d’eixir de les seues vivendes a dures penes, com ha passat a Ortells”. Diu Lecha que “l’alcalde de Morella abans que defensar els seus veïns està amb les seues sigles i el seu mentor, Ximo Puig”.