L’avellana reina aquest dissabte en Benassal

46
Plats amb avellana
Plats amb avellana

-Els porxos de La Mola acolliran des de les 17.30 hores una degustació gratuïta de plats

Benassal es converteix aquest dissabte en la capital de l’avellana gracies a la degustació popular de diferents plats realitzats pels restauradors i comerciants del municipi. Veïns i visitants podran gaudir aquest dissabte 21 de forma gratuïta del intens sabor d’aquest fruit sec utilitzat en diferents elaboracions. Així, l’acte tindrà lloc a partir de les 17.30 hores en els porxos de La Mola.

La degustació corre a càrrec de l’Hotel Restaurant La Castellana, de l’Hotel Restaurant La Piqueta, del Forn Pedro Monfort, de la Carnisseria Cal Bort, de la Pastisseria Moliner i de la Pastisseria Bellés que mostraran als visitants a la mostra les seues millors elaboracions fetes amb avellanes.

Cal recordar que el municipi està immers en les celebracions del mes de l’avellana. D’aquesta forma, durant tot aquest mes d’octubre es porten a terme diferents activitats relacionades amb el fruit sec més reconegut de la localitat de l’Alt Maestrat. Entre les diferents activitats, es deu assenyalar l’exposició “Avellana: fruit de tardor” que pot visitar-se de dilluns a diumenge en horari d’ 11.00 hores a 14.00 hores en l’edifici de La Mola.

A més, les pastisseries Moliner i Bellés, el Forn de Pedro Monfort i la carnisseria Cal Bort són parada obligatòria per a comprar dolços i pastes fets amb avellanes o formatge i llonganisses de pasqua amb aquest fruit sec com ingredient clau. Finalment, l’ Hotel Restaurant La Castellana, l’Hotel Restaurant La Piqueta i l’Hotel Restaurant Novella ofereixen als seus clients tres menús degustació en els que l’avellana és la gran protagonista.