L’avellana és protagonista en els menús dels restaurants de Benassal

356
PUBLICITAT

Els restaurants de Benassal han adaptat la seua oferta gastronòmica al destacat moment que viu l’avellana en la localitat. En el marc del mes de l’avellana que se celebra aquest mes d’octubre, i coincidint també amb el principal moment de recol·lecció d’aquest fruit, els plats i menús varien per a oferir una rica proposta per als i les comensals.

Així doncs, fins a 3 restaurants participen en el Mes de l’Avellana: Hotel Restaurant La Castellana, Hotel Restaurant Novella i Bar Restaurant La Cooperativa. Els menús, que estan publicats en les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Benassal, contenen una gran varietat de plats i especialitats, com carpaccios de carn amb avellana, croquetes, mandonguilles, relloms o postres. Tot girant al voltant de la fruita seca per excel·lència de Benassal. Els menús estaran disponibles durant tot el mes d’octubre.

D’altra banda, els comerços i establiments de la localitat també produiran productes típics de Benassal amb avellana, com dolços, formatges o embotits. Tots els productes es podran adquirir físicament a les botigues i també al Mercat de l’Avellana que obrirà les seues portes el diumenge 30 d’octubre.