L’auditori d’Albocàsser acull les classes pràctiques del Curs de Direcció de Banda

376
Curs de direcció de banda a Albocàsser
Curs de direcció de banda a Albocàsser
PUBLICITAT

Dissabte passat van començar a l’auditori d’Albocàsser les classes pràctiques de la primera edició del Curs de Direcció de Banda Amateur i Didàctica d’Assaig del municipi que compta amb la col·laboració de l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Albocàsser.

Així, l’alumnat combinarà les classes teòriques que es realitzen cada dues setmanes a l’ermitori de Sant Pau amb les pràctiques a l’auditori. En aquesta primera sessió, al matí es va comptar amb l’ajuda de la Banda Juvenil i a la vesprada amb l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser. El curs compta amb els directors de banda Juan Conill i Juan Francisco Ballesteros com a professors.

A aquesta primera classe van assistir com a públic l’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, i el regidor de Cultura, Levi Rull. Des de l’Ajuntament s’agraeix la col·laboració de la Unió Musical i es destaca la gran acollida que està tenint el curs. Així mateix, es recorda que en tot moment se segueixen les mesures de seguretat enfront de la Covid19.