L’Associació Vilafranca Espai de Comerç realitzarà els propers 20 i 21 de juny la IV Mostra de Comerç, Empresa i Serveis

204
IV Mostra de Comerç, Empresa i Serveis
Com en anys anteriors, els diferents comerços participants s’ubicaran a l’exterior de la Casa de la Cultura i també a l’interior de la mateixa

El dissabte 20, les activitats començaran a les 17’30h amb la Inauguració de la Mostra amb la presència de membres de la corporació municipal i dels alumnes de l’activitat extraescolar de Ball Modern. Des de les 18h fins les 20’30h es faran tallers amb monitors per als assitents amb productes i materials dels comerços.

El diumenge 21, a les 12h hi haurà un interessant taller a càrrec del joier i artesà “Fuera de Cuentas” de Castelló”. A les 14h es farà el sorteig dels obsequis aportats pels expositors.

La Mostra comptarà amb una exposició amb el nom “Retrospectiva dels 50 anys de Sò, a Electrònica i Vídeo Alfons Milian”.

En aquesta IV Mostra de Comerç, Empresa i Serveis de Vilafranca Espai de Comerç, els assistents podran visitar els stands de Rosa costura fils detalls, Natural Optics Art, Vilagraf-L’Acadèmia, Carnisseria Just, Fruites F.G., Flors i Regals, La Botiga de Vilafranca, Carns Noel, Esport i Papereria Els Ports, Perruqueria i Estètica Marina, Electrònica i Video Alfons Milian, Mira el Pardalet i Quatrelec.

L’Ajuntament de Vilafranca a través de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local dona el seu suport a aquesta iniciativa que completa l’oferta lúdica i cultural de la població.