L’Associació Musical Mestre Candel de Morella viatja a Châtillon

181
BANDA DE MORELLA A CHATILLON (2)
  • Durant el cap de setmana han realitzat activitats amb el cor del conservatori de la localitat
  • Es tracta d’un intercanvi cultural i està previst que el cor visite Morella durant el pròxim estiu

L’Associació Musical Mestre Candel de Morella ha visitat Châtillon aquest cap de setmana on ha iniciat l’intercanvi cultural amb el cor del conservatori d’aquesta localitat. D’aquesta manera, les morellanes i morellans de la banda de música han realitzat un concert al conservatori i una cercavila pels carrers de Châtillon durant aquestes jornades.

El regidor de Participació de la Ciutadania, Jose Manuel Rodrigo, ha explicat que “es tracta d’un intercanvi cultural molt interessant, el qual apropa la música de la nostra banda a altres parts del món com en aquesta ocasió a Châtillon, França”. L’edil ha explicat que “durant el cap de setmana han realitzat diferents activitats amb el cor del conservatori d’aquesta ciutat” i ha remarcat que “la música és el llenguatge universal que uneix a tots els pobles”. Finalment, ha agraït “al cor del conservatori de Châtillon la seua hospitalitat durant aquestos dies que l’Associació Musical Mestre Candel ha passat a la seua ciutat”.

Aquesta ha sigut la primera part de l’intercanvi en la qual la banda de Morella s’ha desplaçat fins a la localitat francesa. Així, està previst que a l’estiu siga el cor del conservatori de Châtillon que vinguen a la capital dels Ports a realitzar activitats musicals. Cal destacar que aquest viatge també promociona la cultura musical tradicional de Morella amb una de les associacions de la ciutat com és la Mestre Candel.

Finalment, els i les membres de la banda de música de Morella també van poder visitar París a causa de la proximitat de la capital francesa amb Châtillon. Així, van recórrer alguns dels emblemàtics monuments d’aquesta ciutat i van conéixer de més prop una de les principals capitals d’Europa.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA