L’Associació Denes de Morella i l’Ajuntament inicien les Rutes Solidàries

141

L’acció té com a objectiu col·laborar amb el banc d’aliments

L’Associació Denes de Morella i l’Ajuntament de Morella van presentar el divendres la iniciativa Rutes Solidàries. Aquesta acció que té com a finalitat fomentar l’esport de muntanya com el senderisme entregarà un dorsal a les persones que vulguen participar i, per cadascun d’aquestos, entregarà un quilogram de menjar, productes d’higiene o de neteja al banc d’aliments.

Les persones que vulguen participar han d’enviar el seu nom, cognoms i correu electrònic o el número de WhatsApp a ajuntament@morella.net amb l’assumpte DORSAL SOLIDARI. D’aquesta manera, es rebrà el dorsal, el qual cal imprimir per a eixir en les rutes. Després, cal enviar la foto amb el dorsal o pujar-la a les xarxes socials i etiquetar a l’Ajuntament de Morella, així com explicar quina ruta s’ha seguit. A més, si es fa un segment d’Strava dels recorreguts de la Trails Denes de Morella a partir del 15 de març, s’entrarà en un sorteig de merxandatge de la cursa.

La presentació ha comptat amb la presencia de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora d’Esport, Judit García i els organitzadors de la Trails Denes de Morella, Hugo Adell i Diego Aguilar. La regidora ha destacat “la importància de l’esport per a tots els públics com les rutes pel nostre terme amb activitats per a diferents nivells”. A més, ha explicat que “aquesta és una iniciativa on poden participar persones de totes les edats i nivells i que serveix per a incentivar la pràctica esportiva i col·laborar amb el banc d’aliments”. Finalment, ha explicat que “la Trails Denes de Morella no es va poder celebrar l’any passat i en aquest estem pendents de l’evolució de la pandèmia de la COVID-19, així com de les restriccions i mesures de seguretat perquè puga tindre lloc”.

Les rutes solidàries duraran fins al 30 d’abril.