L’Associació de Jubilats i Jubilades d’Albocàsser celebra la seva Festa anual

554
Acte honorífic a la Llar dels Jubilats i Jubilades d'Albocàsser.
PUBLICITAT

Els majors d’Albocàsser van celebrar el dissabte al matí la gran Festa de l’Associació de Jubilats i Jubilades. En ella es van reunir els socis i sòcies per a gaudir d’una jornada sencera d’actes honorífics, música i gastronomia. Així doncs, l’Associació va lliurar una placa a Natividad, Inés i Amèlia que les declara sòcies d’honor pels seus anys de dedicació i esforç en l’organització d’actes i esdeveniments.
 
Els socis i sòcies es van reunir a les 11.30h en la Llar dels Jubilats per a anar fins a la missa que es va celebrar a les 12h a l’Església Parroquial. Del temple van tornar a la Llar i allí, juntament amb l’alcaldessa Isabel Albalat, es van lliurar els reconeixements a les tres sòcies. El menjar de germanor es va realitzar en el restaurant La Perdigana situat en Sant Pau, on també es va organitzar un ball a la vesprada.
 
L’Associació de Jubilats i Jubilades d’Albocàsser col·labora en les principals festes i esdeveniments de la localitat, com la Fira de l’Ametla o les Festes Patronals. Així mateix, cada últim diumenge del mes es reuneixen per a sopar junts i gaudir de música en viu per a ballar. El consistori i la direcció de l’Associació treballen conjuntament per a oferir una programació setmanal d’activitats, com a gimnàstica o ioga, amb les quals mantenir actius i donar oportunitats d’oci a tots els socis i les sòcies.