L’Associació de Dones de Benassal cerca logotip

327
PUBLICITAT

‘Maestrat’, l’Associació de Dones de Benassal, organitza un concurs per a triar logotip de l’associació. El disseny ha de representar la imatge de l’organització, amb un tema lliure, encara que ha de reflectir la naturalesa de l’associació, per la qual cosa inclourà els aspectes de la dona o el poble. El logotip guanyador s’utilitzarà en tots els canals i suports d’aquesta.

Podran participar qualsevol persona a partir dels 14 anys, fent propostes individuals o en grup. Amb un màxim de dues opcions per concursant. Les persones interessades poden presentar la seua candidatura fins a l’1 de març.

Des de l’associació expliquen que el logotip haurà de ser original i inèdit. A més, únicament podrà incloure el text Associació de Dones «Maestrat» de Benassal. Mª Amparo, presidenta de l’associació, anima a participar en el concurs.

El jurat, per a valorar les propostes, tindrà en compte que el logotip siga llegible, original i creatiu i que siga identificatiu de l’associació. El disseny que s’alce amb el primer premi obtindrà una targeta regal per valor de 100 euros a gastar en els comerços del poble, col·laborant així en l’economia local.