L’Associació Cultural Bureo de Vilafranca ja és una realitat

832
L'Associació Cultural Bureo de Vilafranca ja és una realitat
PUBLICITAT

Aquest dissabte 18 de juny, l’Associació Cultural Bureo de Vilafranca ha preparat una sèrie d’activitats per totes aquelles persones aficionades al Bureo en les quals es donarà a conéixer la nova Associació Cultural Bureo de Vilafranca. Aquest grup naix directament com a succesor de la ja coneguda Associació de Bureo de la Iglesuela del Cid i Vilafranca, és un projecte reformat, amb nova junta directiva, nou domoicili i un grup de gent regenerat i més jove.

Primer, es farà la presentació de l’Associació amb una xerrada i un col·loqui sobre la jota vilafranquina, a la Casa Social a les 12 h. En acabar, tindrà lloc una trobada de músics, balladors i balladores a la Plaça d’En Blasc amb Ronda fins al Parador.

A les 14 h, es realitzarà un dinar de pa i porta, per assistir a aquest cal reservar lloc via WhatsApp al 669271124, en aquest dinar, l’Associació es fa càrrec de la beguda, postre, café i berenar. Finalment, en acabar el dinar, es portarà a terme un Bureo Popular.

L’Associació anima a participar en aquests actes a totes les persones aficionades al Bureo, a més, afirmen que “aquesta nova associació pretén ser una via de descobriment i manteniment dels balls i la música tradicional per mantenir viva la cultura, despertant als més joves de Vilafranca un interès per ella”.

Activitats del dissabte 18 de juny