l’Assegador i les creacions de Tere Boix transformaran els llavadors d’Albocàsser en Un Poble de Joguet

1080
PUBLICITAT

Llavadors d'Albocàsser-Nota de premsa-

Els dies 16, 17 i 18 d’agost,  l’associació cultural L’ASSEGADOR  participa en les Festes Patronals d’Albocàsser presentant el projecte UN POBLE DE JOGUET. Aquest projecte cultural pretén fomentar la participació familiar i l’ús d’entorns emblemàtics del nostre poble a més de col.laborar amb UNICEFF.

Un poble de joguet
Un poble de joguet

La idea original i la realització del projecte és de la creadora bocassina Tere Boix Ferrando, que ja va participar l’any passat en les Festes Patronals amb l’exposició Reciclart, una mostra de creacions artesanals realitzades fent servir materials reciclats que va tenir molt bona acollida.

L’ús de materials reciclats és també el punt de partida d’aquest nou projecte que tindrà lloc als safaretjos del poble i que consistirà principalment a transformar aquest lloc tan emblemàtic per tots nosaltres, mitjançant materials reciclats,  en un parc de jocs lúdics i culturals perquè tant els  xiquets i xiquetes com les seues famílies en gaudisquen. Els safaretjos es convertiran en un poblet en miniatura: els embassaments  es transformaran en places del poblet on es realitzaran diversos tallers i  els passadissos que els envolten  es converiran en els carrers que recrearan diferents activitats quotidianes de la gent del poble.

Els objectius d’aquest projecte són potenciar la creativitat i la imaginació dels xiquets i adults, recuperar jocs populars, concienciar de la importància del reciclatge, fomentar la solidaritat amb el joc col.lectiu i cooperatiu així com posar de relleu la importància dels tallers com a activitat familiar.

Com a cloenda de les activitats, hi tindrà lloc l’actuació del músic valencià Tomàs de los Santos. L’entrada és lliure, esperem la vostra assistència!