L’Aplicació Mòbil de les festes de Vilafranca registra 400 descàrregues en les primeres 24 hores

216

App Vilafranca BONA

FEU CLIC ACI PER ANAR A LA DESCÀRREGA DE L’APLICACIÓ

-Nota de premsa / Diadia-

La Comissió de Festes de Vilafranca i l’empresa emergent BuzzApi han assolit un acord per a que el programa d’actes de les festes patronals d’agost estiga disponible en una aplicació per a dispositius mòbils. En les primeres 24 hores s’han registrat 400 descarregues. D’esta manera, el veïnat de Vilafranca i aquells que visitin el municipi podran disposar d’una eina ràpida de consulta dels actes que es desenvoluparan al llarg de la setmana de festejos, que comença el 8 d’agost i que s’estendrà fins el diumenge dia 17.

La Comissió vol d’esta manera apropar al màxim número de gent els diferents actes que han preparat per a que puguen gaudir d’una setmana d’esbarjo i celebració. Amb l’aplicació, els usuaris podran copsar de manera ràpida el calendari d’esdeveniments, llegir-ne una petita descripció i interactuar entre ells per mig de les xarxes socials connectades amb l’aplicació, així com marcar alarmes de notificació per no perdre’s cap acte. Així també, l’aplicació geolocalitza els actes i els mostra en un mapa, en el que també s’indiquen on està ubicada la carpa de festes, la tasca de la Comissió, el recorregut dels bous al carrer a més dels serveis bàsics i d’emergència del municipi.

A sobre, la eina permet als organitzadors comunicar de manera ràpida qualsevol incidència, canvi d’horari o modificació de l’emplaçament dels actes, tot i que per a aquests menesters la Comissió també ho comunicarà pels canals tradicionals.

Pel que fa a BuzzApi, aquesta empresa emergent va ser fundada per dos joves emprenedors de Vilafranca i Albocàsser. La línea de negoci de BuzzApi es basa en desenvolupar aplicacions per a dispositius mòbils, pàgines web i administrar tendes en línea, a més de gestionar comunitats socials, reputació en línea i projectar campanyes de publicitat.

L’aplicació ja es troba a disposició dels usuaris en l’Apple Store i en Google Play per a poder ser descarregada en qualsevol dispositiu mòbil, tant per al sistema operatiu Android com per a iPhone i iPad. Cal afegir que l’aplicació està disponible en valencià i en castellà i és completament gratuïta.