L’Aplec dels Ports torna a Forcall del 23 al 25 de juliol

649
PUBLICITAT

Amb una sèrie de canvis necessaris, l’Aplec dels Ports retorna a Forcall de manera segura per a mantindre l’esperit de lluita.

Des de la comissió organitzadora han llançat un comunicat afirmant la realització del 42é Aplec dels Ports a Forcall enguany. Com ja ens havien anunciat fa uns mesos enrere, l’esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 23, 24 i 25 de juliol.

Aquesta volta, han exposat una sèrie de canvis i mesures que es portaran a terme per a adaptar l’Aplec a la situació que vivim actualment. Entre les modificacions que han exhibit es troben l’obligació de seguir les mesures de seguretat que l’organització indique,  la necessitat d’inscriure’s per a tot aquell que vulga assistir, la limitació de les places i l’eliminació de la zona d’acampada.

D’aquesta manera i amb aquestes variacions, pretenen fer un Aplec més “íntim i segur”. Afirmen que “no serà un Aplec com els que coneixem fins ara” i criden a la responsabilitat i la conscienciació per part dels i les assistents per dur a la pràctica el lema d’aquest any ‘Resistència contra la Indiferència’.