L’Aplec dels Ports se suma a la reivindicació pel tancament de la Marie Claire

155
Comunicat de l'Aplec dels Ports
PUBLICITAT

L’organització de l’Aplec ha mostrat la seua solidaritat i el seu suport amb els treballadors i les treballadores de la fàbrica de Marie Claire a Vilafranca per l’anunci del seu tancament.

Com a associació que fica per davant la lluita contra el despoblament, els drets i la qualitat de vida dels i les habitants de la comarca, s’han sumat a la reivindicació enfront del tancament de l’empresa. Dins del comunicat afirmen que aquesta empresa tèxtil ha estat un dels principals motors de creació de llocs de treball i d’activitat econòmica, tant per a Vilafranca com per a la comarca en general, i que és necessari el seu manteniment per a fer front al despoblament.

Des de l’organització de l’Aplec dels Ports, demanen a les administracions que “facen polítiques reals que lluiten contra el despoblament, garantint la vida i la continuïtat dels nostres pobles”. Reclamen, també, la recerca de noves vies de finançament i la unificació de les administracions per crear un pla de reindustrialització que mantinga els llocs de treball i garantisca una sostenibilitat per a aquests.

Finalment, animen a participar en la manifestació organitzada pels sindicats de la Marie Claire el divendres 9 de juny a les 14 h davant la nau de l’empresa a Vilafranca, i defensen la necessitat de continuar mantenint vius els pobles de la comarca perquè la gent puga crear els seus projectes de vida assegurant un futur a les noves generacions.