L’Aplec dels Ports publica el vídeo de la xerrada “Resistència contra la indiferència: veus crítiques sobre la iniciativa Maestrazgo – Els Ports”

414

L’acte principal del 4t Pro Aplec a Forcall que va tenir lloc el dissabte 25 de juliol, ha estat la xerrada «Resistència contra la indiferència: veus crítiques sobre la iniciativa Maestrazgo – Els Ports». En aquest col·loqui es van exposar informacions sobre el finançament, sobre els impulsors i sobre el mateix projecte que havien estat objecte d’estudi i investigació de diferents col·lectius.

Més d’un centenar de persones, les quals estaven assegudes a un metre i mig de distància i amb mascareta, van passar la vesprada a Forcall descobrint els secrets ocults del projecte, en el cap de setmana en què s’hauria d’haver realitzat el 42é Aplec dels Ports.

Uns dies més tard la iniciativa Maestrazgo – Els Ports posava punt final a conseqüència de la unió, la lluita i el treball de particulars i agrupacions diverses com la Plataforma No al Yellowstone Europeo, Maestrat Viu o el Centre d’Estudis dels Ports, entre d’altres.

Ara l’Aplec dels Ports ha presentat la gravació de més de dues hores que mostra com va ser la xerrada i deixa constància de tot el que es va parlar. Es pot consultar al seu canal de youtube (CLIC SOBRE EL BLAU PER VEURE) o a la pàgina web aplecdelsports.com. (CLIC SOBRE EL BLAU PER VEURE)