L’Aplec dels Ports i els Majorals de Sant Antoni programen les festes nocturnes de Pasqua a Morella

71
PUBLICITAT

Les vacances de Setmana Santa i Pasqua intensifiquen tota l’agenda d’activitats a Morella. Així és també amb la festa nocturna a l’Espai Firal. D’aquesta manera, aquesta nit l’Aplec dels Ports celebra la seua tercera festa proAplec a partir de les 00.00 hores amb les actuacions de La Malavida i Disconight fins a la matinada. El dissabte 8 d’abril, els Majorals de Sant Antoni han organitzat un tardeo amb La Aldea a les 19.00 hores, a continuació, sopar de germanor i les actuacions de Sonia y sus secuaces i Disconight.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “durant els dies festius de Setmana Santa i Pasqua hi ha activitats programades per a tots els públics i el dijous i dissabte a la nit, l’Espai Firal acollirà festes amb actuacions musicals”. L’edil ha explicat que “aquesta nit se celebrarà la tercera i última festa proAplec que ja donarà pas a la gran festa comarcal del 27 al 30 de juliol” i ha afegit que “el dissabte serà el torn dels Majorals de Sant Antoni 2024 amb festa des de les 19.00 hores”. Així, ha aprofitat per a “animar a totes i tots a disfrutar d’estes festes” i ha volgut “agrair a ambdues associacions la seua implicació en l’organització d’activitats durant estos dies”.

Xarxa de Castell i museus de Morella
Les dates de Setmana Santa i Pasqua incrementen l’afluència de visitants a la ciutat de Morella. D’aquesta manera, tota la xarxa del Castell i museus estarà oberta durant els dies festius, des del dijous 6 fins al dilluns 10 d’abril. El Castell de Morella comptarà amb un horari d’11.00 hores fins a les 19.00 hores de manera ininterrompuda. El Museu Temps de Dinosaures, la Presó del S. XV tindran un horari d’11.00 hores a 14.00 hores al matí i de 16.00 hores a 19.00 hores a la vesprada. Les torres de Sant Miquel obriran des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores i des de les 16.00 hores fins a les 19.00 hores. Finalment, les Sales Gòtiques de l’ajuntament alberguen l’exposició La llum dels Ports de J. Camacho, la qual es podrà visitar d’11.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 19.00 hores.