Lipdub de Cinctorres, Foto de Koma Kol-leKtiu Maginot

L’Aplec dels Ports de Cinctorres ha organitzat nombroses activitats durant tot l’any. Des de fa diverses convocatòries dels municipis que organitzen l’Aplec s’estenen els actes als mesos anteriors a la celebració de la festa comarcal.

FEU CLIC ACÍ PER VEURE UNA GALERIA DE FOTOS DE KOMA KOL-LEKTIU MAGINOT

Dissabte Cinctorres va viure una jornada multitudinària amb l’enregistrament d’un Lipdub. Maskarats va posar la música: “Sentiment comú”. Els protagonistes van ser centenars de veïns dels pobles dels Ports que van mostrar els seus costums i tradicions pels carrers de Cinctorres. Al voltant de 400 persones van ser protagonistes d’una jornada de germanor.

Al Lipdub es veurà al Onso de la Mata, les diferents manifestacions de la Santantonada, la lluita de l’àngel i el dimoni de Sorita, la Dansa Guerrera de Todolella, les faixes de Cinctrorres, les dolçaines, les espardenyes, la Xalera, la Rondalla de Vilafranca … no va faltar gairebé ningú en el que serà, sens dubte, un gran mosaic dels pobles dels Ports.

A la gravació del Lipdub es va dedicar tota la jornada. Cinctorres va oferir un dinar a tots els assistents que van participar en els assajos i en la posterior gravació del Lipdub.