L’Aplec dels Ports dona veu a un establiment comercial de Forcall

264

Finalitza la campanya “Apostem pels Ports” amb el darrer vídeo-testimoni d’un establiment comercial de Forcall

Durant les darreres setmanes han fet públic a les seues xarxes socials els testimonis de més tenders de la comarca dels Ports, defensant el comerç local i donant-los veu, per tal de remarcar la importància de recolzar els negocis comarcals, sobretot després de la situació produïda per la Covid-19.

En aquest cas, i per donar tancament a aquesta part de la campanya, el testimoni que han publicat ha estat el de Rosa Amelia Soler, de la carnisseria Rosa Amelia de Forcall, que explica la seua experiència durant els darrers mesos.

Al llarg d’aquesta iniciativa han participat tenders de La Mata, Olocau, Cinctorres, Portell, Castellfort, Vilafranca i Villores, treballadors que presten un servei municipal de gran importància i que han notat un augment en les vendes durant el confinament. Tots ells creuen que, tot i la despoblació, els seus negocis podrien mantenir-se dignament si els habitants dels Ports consumiren la majoria de la seua compra al territori.

Són negocis on, gràcies a la vida rural, hi ha molta més confiança i el tracte és més personal. Tots ells s’han adaptat a la situació i han fer un esforç per donar el servei de la millor manera possible tot i l’Estat d’Alarma i les noves precaucions a tenir en compte.

Des de l’Aplec dels Ports, remarquen la importància de comptar amb serveis i comerços menuts i de mantenir-los per tal de contribuir a donar vida als pobles.

Tot i que aquesta part de la campanya ja ha finalitzat, l’organització de l’Aplec vol continuar recolzant el consum local i visibilitzant els comerços amb altres accions que emprendrà properament.