L’Aplec dels Ports aterra a Portell entre el 29 i el 31 de juliol

914
PUBLICITAT

Portell acollirà la XLIIIa edició de l’Aplec dels Ports d’aquest del 29 al 31 de juliol. Després de molta preparació, l’Aplec ja està a punt d’arribar, i cada vegada, l’organització de la trobada va presentant les diferents activitats de les quals es podrà gaudir durant tot el cap de setmana.

Com cada any, les activitats més esperades són les actuacions musicals, les quals l’organització ja ha confirmat publicant el cartell complet. Primer, el divendres es gaudirà de grups com Xavi Sarrià, Derrumband, Barraketa DJ i Townfolks.

Després, el dissabte es caracteritzarà per ser el dia amb més concerts, entre ells Pepet i Marieta, Ebri Knight, Tito Pontet o Hormigón Armado, també, actuarà el grup de vilafranquins Cançons d’artiga, i molts altres com Trobadorets, Pimienta Molida, Mash Masters, Insershow o Essència.

Per tancar les actuacions musicals, el diumenge actuaran Apologia, Toni de l’Hostal, Kikiribú, Bandits i Achedeselekta. A més, també s’han confirmat diverses actuacions no musicals com Xarxa Teatre, les Muixerangues de Vinaròs i Castelló, i Rural Comedy.

Amb el lema ‘Tornem a volar!’, Portell farà front al XLII Aplec dels Ports de manera que es cree un ambient de retrobament i germanor entre els veïns i veïnes de la comarca per tornar a reprendre el vol tots junts i donar veu a la comarca dels Ports.