L’Aplec dels Ports 2018 de Vilafranca presenta el seu cartell complet

1290

A falta de 30 dies per a l’inici del 40é Aplec dels Ports a Vilafranca, la comissió organitzadora ha posat als seus perfils de les xarxes socials el cartell complet d’activitats.

En la part musical, destaquen grups com Zoo, Xavi Sarrià, Roba Estesa o Auxili.

Els gandiencs Zoo arriben com un dels grups referents del panorama musical en valencià, amb ritmes ska, hip-hop, rock i música electrònica.

Xavi Sarrià debutarà a l’Aplec dels Ports en solitari. El que fou vocalista d’Obrint Pas presentarà el seu primer disc “Amb l’esperança entre les dents” acompanyat pel Cor de la Fera, un grapat de músics de la terra, amb una combinació única de reggae, ska, ska i música tradicional.

La formació tarragonina Roba Estesa portarà el seu “folk calentó” i el feminisme fins a Vilafranca. Guanyadores de quatre premis Endr Fusionen les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk.

Auxili també és un grup de referència, especialment entre el públic més jove. El grup d’Ontinyent té per estil musical el reggae, amb pinzellades d’ska i rap.

Prozak Soup, Ebri Knight, Pepet i Marieta, Pupil·les i Pep Gimeno “Botifarra” són altres dels protagonistes musicals.

Prozak Soup debutarà a l’Aplec dels Ports amb el seu darrer disc Very Empastre. El grup valencià aposta pel post-hardcore, el rap, el hip-hop crític i l’electrònica clàssica.

Els maresmencs Ebri Knight presentaran el seu nou disc “Guerrilla” a l’Aplec. Aposten per la música celta barrejada amb el punk, el rock i les melodies de la musica tradicional de Catalunya.

Pepet i Marieta són un clàssic de l’Aplec. La formació compta amb músics de banda i banda del Sènia i la seua música festiva té un públic molt fidel.

Altre grup que actuarà per primera vegada a l’Aplec dels Ports, es Pupil·les. Aquest formació valenciana compta amb dues vocalistes i un DJ. Als seus temes apareix el rap electrònic feminista, amb bases de reggaeton.

El cantador xativí Pep Gimeno “Botifarra” oferirà el seu repertori de cant d’arrel inspirat en la sabiduria popular de les comarques valencianes.

Completen el cartell musical la Rondalla Primer de Maig, The Skartxos, Hormigón Armado, Skatuttipresto, Epicentre, Alimanya, Arreu, Insershow, La Trocamba Matanusca, la xaranga local Herederos del Conyac i Els Ramonets.

Com en d’altres cites aplequeres, no faltaran les muixerangues de Castelló i Vinaròs.

Els dj’s també tindran el seu protagonisme a l’Aplec dels Ports 2018 de Vilafranca, amb una gran varietat d’estils.

La part teatral comptarà amb la participació del grup d’animació i teatre La Xalera de Vilafranca, Guillem Albà, el pallasso Nandet i The Troupers.

Les activitats es complementen amb xarrades, jocs, exposicions, tallers i projeccions.

Voluntariat

D’altra banda, des de la comissió organitzadora segueixen treballant en la campanya de voluntariat que ajude per tal de que les coses puguen anar de la millor manera possible en tasques com barres, menjador, venda de tickets/marxandatge, aparcament, zona d’acampada…

Els fulls de voluntariat individual i per a penyes es poden recollir a la Piscina Municipal, Panaderia Ripollés, Càmping Caburei El Llosar i Vilagraf Digital.

També es poden omplir els formularis via telemàtica als següents enllaços:

FORMULARI INDIVIDUAL – https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdpmxS2zLyAcLqOe…/viewform…

FORMULARI PENYES – https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfMuGT0THn3k3pOM…/viewform…