L’Aplec de Penyagolosa presenta el cartell d’actuacions musicals

830
L’Aplec de Penyagolosa presenta el cartell d’actuacions musicals
L’Aplec de Penyagolosa presenta el cartell d’actuacions musicals
PUBLICITAT

Vistabella del Maestrat acollirà la celebració del II Aplec de Penyagolosa, que tindrà lloc del 15 al 17 de juny de 2018. Els caps de cartell del festival seran El Diluvi, Chimo Bayo i Pirat’s Sound Sistema, i els acompanyaran La Ranamanca, Hereus, La Rondalla del Primer de Maig, Sarao, DJ Manshtip, El Jabalí de Fausto, Zulo 47, Espardenyes i Sao, amb una varietat d’estils que van des de la rumba, el reggae o el techno, passant per l’ska, el rock o el folk. També hi haurà l’actuació de Dani Miquel per als més menuts.

El Diluvi, consolidat grup de folk de la comarca de l’Alcoià (Alacant), portarà els seus sons mediterranis amb ritmes de rumba, cúmbia i reggae, i temes tan coneguts com «I tu, sols tu», «Alegria» o «Tendresa insubmisa».

El referent del techno, Chimo Bayo, farà ballar al públic amb clàssics com «Esta sí, esta no», «Bombas» o «La tia Enriqueta».

Uns altres estils musicals, el reggae i ska electrònics, arribaran des de Barcelona, amb els catalans Pirat’s Sound Sistema, que punxaran temes com «Digues que faràs» o «Senyor de l’enrenou».

La Ranamanca, des de Castelló, portarà la millor rumba, amb cançons com «Cuando estábamos bien» o «Me quedo sintigo». També des de la capital de La Plana, un grup més novell i en auge com Hereus, durà rock, ska i reggae acompanyats de dolçaina.

Amb la rondalla castellonenca Rondalla Primer de Maig, vindrà la seua música popular valenciana i temes propis, antics però moderns, a ritme de folk. Des de l’Alcora tindrem dos grups, un de freak rock, El jabalí de Fausto i un altre que versionarà les principals bandes del panorama rock estatal, Zulo 47.

Des de Cabanes i Villahermosa arribarà el duo «Sarao», que farà ballar al ritme de la percussió i guitarra que componen la seua rumba i algunes cançons de rock. També des de Cabanes estarà el DJ Manshtip, que punxarà entre concerts i fins a altes hores de la matinada. Dos grups novells de gent molt jove, com són Sao, de Borriol, i Espardenyes, de Vilafamés, ens portaran rap i rock-ska. Finalment, Dani Miquel delectarà als més menuts amb les seues animades cançons infantils.