L’Aplec comença a Sorita amb nombrós públic. Avui literatura, música, art, debat i festa.

627
PUBLICITAT

Fins Sorita van arribar tres autobusos des de Castelló. I van ser pocs. Una mostra que enguany l’Aplec, en divendres tindria un bon nombre de seguidors. La zona d’acampada comença a omplir-se de públic i també els carrers de Sorita.

A l’escenari La Balma va tindre lloc la concentració de dolçainers de la comarca. Després va arribar l’espectacle de La Xalera “Rodem”, va ser la inauguració de la festa comarcal. Va finalitzar amb una Perkutada fins el recinte de concerts on van actuar Lilit i Dionis, Pelikana, La Gossa Sorda i La Malavida.

A l’escenari Sant Marc també se van succeir les actuacions.

Avui dissabte a les 11h hi ha una exhibició de pilota valenciana a la Barra El Xorradó.

A la Casa de Cultura es presenta el projecte artístic l’Interior i el llibre de Xavi Sarrià “Totes les cançons parlen de tu”. També hi ha previst un debat sobre la necessitat d’una ràdio i televisió autonòmiques.

Per la vesprada-nit a l’escenari Sant Marc actuen Talps, Envergadura, VaDeBo, CraTor, Almorranes Garrapinyaes i El Blüe.

A l’Escenari Sant Marc arribarà l’espectacle de Dani Miquel, els castellers de la terra, Todolella Comedy… I a La Beana estan amanits Atzembla, Azero, Pepet i Marieta i La Kinky Band.

Aplec dels Ports1

Aplec dels Ports2

Aplec dels Ports3

Aplec dels Ports4

Aplec dels Ports5

Aplec dels Ports6

Aplec dels Ports7

Aplec dels Ports8

Aplec dels Ports9