L’AODL de Vilafranca organitza un curs sobre xarxes socials destinat a aturats i autònoms

299
Informació i Inscrpcions
PUBLICITAT

 

Informació i Inscrpcions

-Nota de premsa de l’Ajuntament de Vilafranca-

L’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vilafranca organitza cursos gratuïts dirigits a treballadors autònoms i aturats dins del Pla Formatiu Nacional.

Està obert el termini d’inscripcions per a una proposta inclosa dins de l’àrea d’informàtica que versarà sobre les xarxes socials com un nou poder per al negoci . S’impartirà durant el mes de juny , de 15 a 17 hores amb 60 hores de formació semipresencial i 30 hores de presencial . Dins de la seva programació , es donaran a conèixer les principals xarxes socials i s’incidirà en elles com a eina per a les empreses . A més , s’introduiran conceptes com SEO i SEM . Durant aquesta setmana es podran realitzar les inscripcions .

Els interessats hauran d’aportar la sol · licitud i dades a l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local . En el cas dels treballadors autònoms , la fotocòpia del DNI , de l’últim rebut d’autònom i de la vida laboral . Els desocupats hauran de lliurar una fotocòpia del DNI , de la targeta d’atur , de la Seguretat Social i de la vida laboral .