L’Anunci de Morella com a protagonista a la reunió de Citta Slow a Begur

165

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Sols 8 ciutats d’Espanya tenen la distinció de Ciutat Slow, una acreditació molt prestigiosa procedent d’Italia
Morella mostra les festes i els productes típics que la converteixen en un destí turístic amb identitat Slow

Morella acudeix a Begur per a la reunió entre totes les ciutats amb l’acreditació Citta Slow. L’Anunci del 27 d’agost serà el protagonista de la ciutat que vol promoure i donar a conèixer la festa del confeti. A més, el productes típics de la gastronomia morellana acompanyen a l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i al regidor de Turisme, Jorge García, a esta cita. Morella rebrà el distintiu que l’acredita com a Ciutat Slow en esta reunió.

El Regidor de Turisme, Jorge García, ha destacat que “la Citta Slow és una marca que poques localitats tenen i hem d’aprofitar esta diferencia per a promocionar Morella com a destí turístic particular”. A més, “enguany és especial per a la ciutat perquè és any d’Anunci i volem mostrar esta festa d’interès nacional per a que la gent vinga a gaudir del colorit i la diversió de la festa del confeti” ha afegit el concejal.

Espanya sols compta amb 8 ciutats amb esta acreditació procedent de la Toscana italiana i que designa unes característiques de història i forma de vida. Així, la cita tindrà lloc a Begur i l’acompanyaran Lekeito, Mungia, Pals, Rubielos de Mora, Begues, Balmaseda i Morella com a ciutats que tenen esta distinció.

Nova web de Els Ports

Els empresaris de la comarca dels Ports van poder veure, pràcticament acabada, la nova pàgina web que engloba als pobles de la comarca. Esta és una eina que mostra la bellesa de la comarca dels Ports com a destí turístic, a més de servir com a central de reserves per a restaurants, hotels, cases rurals, etc. de la comarca.