L’Amateur del Vilfranca remonta a L’Alcora B per continuar segon a la classificació del grup 1 de Segona Regional (1-2)

722

Victòria per 1-2 del Vilafranca sobre L’Alcora B en la visita al Camp del Saltador el passat diumenge 23 d’octubre.

D’inici van jugar Ruben, Nicolas, Victor Garcia, Hector, Jorge Gil, Angel, Alejandro, Jorge Porcar, Borja, Ramon i Miguel.

També van jugar Andreu, Jaime, Ivan, Adrian Gil i Gonzalo.

Els vilafranquins no es van sentir còmodes en defensa ni en atac durant els primers 45 minuts. Al descans s’arribaria amb 1-0 a favor dels locals.

Quasi només començar la segona part, el colegiat xiulava un penal molt protestat a favor dels locals que Ruben aconseguia aturar. Aquesta acció va ser clau per al devenir del partit, ja que al minut 58 Miguel establia l’1-1. 8 minuts després, Ramon feia l’1-2.

Als minuts finals el Vilafranca va saber defensar-se amb ordre davant d’un Alcora B que va penjar molts balons a l’àrea rival.

Ara els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena continuen segons a la classificació i aquest dissabte 29 d’octubre rebran al Benicarló Base a partir de les 19’30 hores.