L’Amateur del Vilafranca torna a la lliga perdent amb el líder Xert (0-2)

720

El diumenge 28 de març es reprenia la lliga al grup 1 de Segona Regional. El Vilafranca rebia al líder Xert al Serrito, amb el marcador final de 0-2.

Mené va alinear d’inici a Mihai, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Borja, Adrian Gil, Javi Nadal, Diego, Hamid, Hassan i Edo.

També van jugar Kameni, Andreu, Pau, Gabi i Jorge.

El conjunt visitant es va avançar al marcador al primer minut de joc a la treta d’un corner.

Després els vilafranquins van tindre algunes arribades sense massa perill. Al minut 21, el Xert feia el 0-2.

D’ahí al descans els millors minuts dels vilafranquins durant el partit pero el gol no va arribar.

La segona part va ser equilibrada i amb poques oportunitats de gol, la més clara per al Vilafranca la tenia Borja en un tir que va eixir creuat.

El proper cap de setmana, els vilafranquins recuperaran els partits ajornats. Divendres 2 a les 16h a Atzeneta i dilluns 5 a les 16h a Catí.