L’Amateur del Vilafranca tanca la temporada perdent 0-3 amb l’Atzeneta

816

L’Amateur del Vilafranca va despedir la temporada 2020-2021 perdent 0-3 amb l’Atzeneta.

Abans de començar el partit es va fer un homenatge a l’equip aleví així com al delegat Alex Tena pel seu treball al llarg d’aquestes temporades al club.

L’11 inicial del Vilafranca el van formar Kameni, Hassan, Victor Garcia, Javi Nadal, Jorge, Andreu, Adrian Gil, Diego, Borja, Hamid i Gonzalo.

També van jugar Hector, Gabi, Ivan i Jorge.

Els vilafranquins no van fer una mala primera part, pero com als anteriors partits va faltar encert en la rematada final. Al descans s’arribaria amb 0-1 gol en pròpia porta de Javi Nadal.

A la segona part, els vilafranquins van patir l’expulsió de Diego al minut 70 i en 2 contres, els visitants anotaven el 0-2 i el 0-3.

Així final de temporada que s’ha fet llarg, probablement haguera pogut acabar la lliga amb la fase regular.

Ara temps de descans per preparar la nova temporada.