L’Amateur del Vilafranca tanca la temporada 2021-2022 superant el Cintorrà al derbi comarcal (0-1)

730

L’Amateur del CF Vilafranca tancava la temporada el dissabte 28 de maig amb victòria per 0-1 al derbi comarcal al Pla de Mig Ull de Cinctorres.

L’11 inicial el formaven Mihai, Sergi, Victor Garcia, Nicolas, Enric, Adrian Gil, Ivan, Porcar, Ramon, Gonzalo, Borja.

També van jugar Pau, Eric i Alejandro.

Els vilafranquins van dominar els primers 30 minuts de joc amb 3 clares ocasions de gol incloent 2 tirs al pal de Ramon i una rematada de Gonzalo que ixia fora per poc. Els locals només van tindre una arribada clara ben solventada per Mihai.

A la segona part el joc es va igualar. Borja aconseguia al minut 73 el 0-1. D’ací al final, el Cinctorrà va buscar l’empat amb el Vilafranca defensant-se amb ordre i els visitants van poder marcar a la contra el 0-2 encara que sense encert.

Així, l’equip ha acabat la lliga a la posició 16, 46 gols a favor i 96 en contra. Borja amb 19 i Gonzalo amb 7 han sigut els màxims golejadors.