L’Amateur del Vilafranca tanca la primera volta a la 2ªFFCV fora del descens després de sumar un punt al Grau davant el San Pedro B (1-1)

126

El CF Vilafranca tancava la primera volta de la competició el passat dissabte 20 de genere empatant 1-1 al camp Javier Marquina del Grau de Castelló davant el San Pedro B. Era el primer punt per als vilafranquins lluny del Serrito aquesta temporada. Els vilafranquins van lluir samarretes amb missatge per al recentment lesionat Andreu.

D’inici van jugar Efren, Luis Mor, Hector, Pablo Edo, Enric Monfort, Nicolas, Ayoub, Hector Bayot, Miguel, Borja i Marc.

També van jugar David Deusdad i Pablo Andrés.

Els locals van tindre una clara ocasió per a marcar ben solventada per Eferen als 5 minuts de partit. Amb el pas dels minuts, el joc es va nivellar i les ocasions de gol van ser escases.

A la segona part, el Vilafranca s’avançava al marcador amb una jugada per banda de dreta de Miguel que centrava i Marc al primer pal feia el 0-1, era el minut 54. Al minut 75 en una bona jugada del San Pedro B arribaria l’1-1.

Els vilafranquins es van quedar amb 10 per expulsió d’Ayoub i van estar molt concentrats en defensa per evitar marxar de buit, al final s’aconsguia sumar 1 punt.

El proper partit serà al camp de l’Almassora B, en principi el diumenge 28 de gener a les 17h.