L’Amateur del Vilafranca tanca 2021 puntuant a Orpesa (3-3)

903

L’Amateur del Vilafranca sumava un punt el passat divendres 17 de desembre, després d’empatar 3-3 al camp de l’Orpesa B.

L’11 inicial el van formar Mihai, Nicolás, Javi Nadal, Victor Garcia, Jorge, Pau, Adrian Gil, Ramon, Enric, Edo i Borja.

També van jugar Gonzalo, Gabi, Ivan, Mateu i Eric.

Partit amb moltes ocasions de gol al qual els atacs es van imposar a les defenses. Els vilafranquins es van posar 0-2 amb gols de Borja pero els locals a poc del descans aconseguien nivellar el marcador.

A la segona part Borja feia el 2-3 pero només 2 minuts després l’Orpesa B tornava a marcar per situar el 3-3 definitiu.

A més dels 3 gols, el Vilafranca va enviar 3 pilotes als pals, mentre Mihai també va tindre una actuació destacada.

El proper partit serà al Serrito davant el Vilanova, el cap de setmana del 8 i 9 de gener.