L’Amateur del Vilafranca tanca 2015 amb un empat important a Penyíscola (3-3)

577

L’Amateur del CF Vilafranca va tancar 2015 amb un empat a 3 en el Benet XIII de Penyiscola el passat dissabte 19 de desembre.

Alineació: Vidal, Nicolas, Javi Nadal, Hector, Hector Artola, Andreu, Javi Prades, Adrian Andres, Aitor, Jordi i Pablo Andres.

També van jugar Guillem, Pablo Pitarch i Edo.

Gols: 1-0 (22), 2-0 (43), 2-1 Javi Prades (54), 2-2 Adrian Andres (74), 2-3 Hector Artola (77), 3-3 (84)

Els locals es van avançar al minut 22 en possible fora de joc. Al 43 arribava el 2-0, una primera part amb domini local.

Després del descans, els vilafranquins van ser superiors arribant a remuntar el partit. Javi Prades al 54 aconseguia el 2-1. Després els de Francis Roig van tenir bones ocasions incloent un xut al travesser de Jordi al 67. Adrian Andres al 74 marcava el 2-2 i Hector Artola posava per davant als visitants al minut 77 amb el 2-3. A 6 minuts per al final, el Peníscola feia el gol de l’empat a 3.

El proper partit serà ja el 2016, el diumenge 10 de gener, Vilafranca – Salsadella al Serrito a les 16h per tancar la primera volta de la lliga.