L’Amateur del Vilafranca supera per la mínima al Vinromà (2-3)

545

Nova victòria de l’Amateur del Vilafranca després d’imposar-se 2-3 al Vinromà al partit jugat el passat dissabte 22 d’octubre.

D’inici van jugar Ruben, Nicolas, Andreu, Hector, Enric Beltran, Adrian Gil, Ivan, Borja, Miguel, Gonzalo i Edo.

També van participar Jorge Gil, Ramon, Alejandro i David Ahicart.

Els vilafranquins van marcar el 0-1 en la seua primera aproximació, amb un xut des de fora de l’àrea de Gonzalo, era el minut 4. Després el partit va estar nivellat amb moltes imprecisions al centre del camp. El Vinromà va tindre 2 bones oportunitats, una va ixir per damunt del travesser i a l’altra bona aturada de Ruben. Al minut 45 Miguel rebia una passada en profundidat per anotar el 0-2.

La segona part va tindre domini visitant amb algunes ocasions clares de gol que no es van poder materialitzar. Enric Beltran al minut 75 feia el 0-3 amb un golàs des del vèrtex de l’àrea, completant així una jugada el·laborada per quasi tot l’equip. Després es va anul·lar un gol a Borja per fora de joc que semblava que no ho era. Els locals no van tindre quasi aproximacions fins que al minut 91 arribaria l’1-3. I 1 minut després, a l’eixida d’un corner el definitiu 2-3.

Destacar la nombrosa presència d’aficionats vilafranquins al Camp del Temple.

El proper partit serà al Serrito davant el Catí, el diumenge 27 de novembre a les 16’30 hores.