L’Amateur del Vilafranca supera l’Atzeneta amb vora 600 persones al Serrito i torna a eixir dels llocs de descens (3-1)

193

Victòria per 3-1 del CF Vilafranca al Serrito davant l’Atzeneta el passat dissabte 17 de febrer.

La rivalitat de la temporada passada es va mantindre i unes 600 persones van presenciar el partit, amb vora un centenar d’aficionats visitants.

L’11 inicial el van formar Efren, Enric Monfort, David Deusdad, Hector, Nicolas, Adrian Gil, Ayoub, Ramon, Hector Bayot, Borja i Marc.

També van jugar Edo, Ivan i Luis Mor.

Els vilafranquins van ixir molt ficats al partit i al minut 3 Nicolas marcava l’1-0. Després l’Atzeneta tindria una clara ocasió amb una bona aturada d’Efren. El treball defensiu del Vilafranca va ser molt bo, parant en nombroses ocasions a Nacho Gimeno, màxim golejador de la categoria.

A la segona part, un penal transformat per Marc significava el 2-0 i poc després Borja anotava el 3-0, era el minut 62. L’Atzeneta va retallar distàncies al minut 65. Al minut 79 es va produirt una expulsió per cada equip i el Vilafranca va mantindre l’ordre defensiu per sumar 3 punts molt importants.

El proper partit serà a Benicàssim possiblement el diumenge 25 de febrer a les 18 hores.