L’Amateur del Vilafranca supera l’Alcora B i es distància dels seus perseguidors

262

Victòria per 3-2 del Vilafranca davant l’Alcora B el passat dissabte 25 de febrer, amb un molt bona entrada de públic, propera als 400 espectadors.

L’11 inicial el van formar Ruben, Nicolas, Mateu, Hector, Jaime, Angel, Jorge Porcar, Ramon, Miguel, Borja i Pablo.

També van jugar Edo, Ivan i Gonzalo.

Com al partit anterior, van ser els visitants els que es van avançar al marcador després d’un corner al minut 29. Pero els vilafranquins també van reaccionar molt ràpid i en 3 minuts capgiraven el resultat amb els gols de Borja i Nicolas.

A la segona part, Borja va fer el 3-1 al minut 51. L’Alcora B no va tindre massa oportunitats pero en un llançament de falta directa van anotar el definitiu 3-2 a falta de 13 minuts per al final. El Vilafranca va defensar amb ordre els darrers minuts, obtenint així la desena victòria en 10 partits a casa.

El proper partit serà al camp del Benicarló Base Futbol, en data i hora per determinar.