L’Amateur del Vilafranca supera el Vinromà en un Camp del Serrito que ja ha vist 12 victòries en 12 partits (2-0)

283

El CF Vilafranca continua comptant els seus partits al Serrito com a victòries després de superar 2-0 el Vinromà el diumenge 2 d’abril.

L’11 inicial el van formar Mihai, Enric, Andreu, Hector, Mateu, Angel, Jorge Porcar, Nicolás, Ramon, Edo i Gonzalo.

També van jugar Ivan, Adrian Gil, David Ahicart i Pau.

Els vilafranquins afrontaven el partit amb algunes baixes importants i van haver alguns canvis a l’equip inicial. El fort vent també va condicionar el joc.

Al minut 10 arribaria l’1-0 en una jugada d’estratègia de corner que Angel culminava amb un xut colocat. Després els locals tindrien alguna oportunitat més en botes de Nicolás i Ramon que no van poder materialitzar. El Vinromà no va tindre massa aproximacions perilloses.

A la segona part, Mateu al 55 va poder marcar pero el seu xut va eixir alt. Després els visitants tindrien dues ocasions amb una gran parada de Mihai i un llançament que va anar al pal. Als darrers 20 minuts, el Vilafranca va tornar a dominar i una bona jugada d’Edo per banda esquerra la culminava Ramon per fer el 2-0 al minut 80. Abans Nicolas havia pogut marcar, pero una gran aturada del porter ho va evitar.

Amb els resultats de la jornada els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena segueixen primers amb 3 punts de marge sobre el segon.

El proper partit serà a Catí el diumenge 16 d’abril a les 16’30 hores.