L’Amateur del Vilafranca supera el Vinromà al temps de descompte (1-2)

753

L’Amateur del Vilafranca es va imposar per 1-2 al Vinromà al temps de descompte a la quarta jornada de la Fase Plata de Segona Regional Grup 1 disputada el diumenge 30 de maig.

D’inici van jugar Kameni, Nicolas, Victor Garcia, Hector, Jorge, Javi Nadal, Adrian Gil, Diego, Hamid, Borja i Gabi.

També van jugar Hassan, Andreu, Pau i Gonzalo.

La primera part va tindre poques ocasions de gol amb els vilafranquins controlant la pilota i un Vinromà ordenat que buscava el contraatac, així va arribar l’1-0 al minut 27. En la jugada més elaborada del Vilafranca arribaria el gol de l’empat, centrada de Gabi i Adrian Gil de cap marcava l’1-1 al minut 44.

A la segona part, el Vilafranca va dominar amb algunes ocasions clares i poc d’encert. Kameni va evitar dues vegades el 2-1 i al minut 93 Hassan des del vertex de l’àrea enviava el baló a l’escaire del pal curt per establir el definitiu 1-2.

El proper partit serà al Serrito davant el Canet, dissabte 5 de juny a les 18 hores.