L’Amateur del Vilafranca supera el líder Atzeneta al Serrito amb més de 500 persones a les grades (5-3)

322

Partit que es recordarà durant molt de temps el del passat dissabte 18 de febrer, quan el Vilafranca s’imposava per 5-3 al lider Atzeneta amb més de 500 espectadors. Un ambient increible amb gent dels pobles dels Ports, Maestrazgo, Gúdar-Javalambre i Alt Maestrat.

Ruben, Mateu, Hector, Andreu, Enric Beltran, Angel, Nicolás, Ramon, Miguel, Borja i Gonzalo va ser l’11 inicial escollit per Toni Mallen.

També van participar Jaime, Ivan i Jorge Porcar.

El partit va començar amb molt de ritme per part de l’Atzeneta, que va enviar una pilota al travesser cap al minut 10. Al 14 arribaria el 0-1, pero poc després Nicolás marcava l’1-1. El Vilafranca va fer un tram final de la primera part molt bo i Nicolás marcava al 34 i al 39 per arribar 3-1 al descans.

Quasi només començar la segona part, Miguel va estar a punt de fer el 4-1 pero el seu xut va eixir prop del pal. A l’altra jugada els visitants anotaven el 3-2. L’Atzeneta va seguir apretant i al minut 65 marcaven el 3-3. Pero a l’igual que a la primera part, el darrer tram de la segona seria dels vilafranquins, completant Nicolas el seu pòker de gols i Borja faria el definitiu 5-3, dos gols en 2 minuts, al 80 i 81 per sentenciar el partit.

Així gran final de festa al Serrito, amb els jugadors envoltats de la part més jove de l’afició.

Ara queden per davant 11 partits i els de Toni Mallén, Roberto Prades i Alex Tena són segons a 1 punt de l’Atzeneta i amb el gol average a favor.

Aquest proper dissabte 25 de febrer a les 19’30h, de nou partit al Serrito contra el tercer classificat l’Alcora B.