L’Amateur del Vilafranca supera el Benicàssim al descompte i deixa la zona de descens (2-1)

148

El CF Vilafranca aconseguia la seua primera victòria a la nova categoria Segona FFCV després de derrotar per 2-1 al Benicàssim el passat dissabte 7 d’octubre.

D’inici van jugar Efren, Nicolas, Hector, Isaac, Jaime, Enric Monfort, Ramon, Edo, Borja, Jordi Pitarch i Miguel.

També van jugar Pablo Andrés, Hector Bayot i Pablo Edo.

Els vilafranquins van fer una primera part bastant bona i amb moltes ocasions de gol. L’1-0 d’Enric Monfort marcat de cap a treta de corner va ser curt.

Després del descans, l’equip visitant va anotar l’1-1 també a centrada de corner i el Vilafranca va patir moments de desconcert, encara que el Benicàssim tampoc disposaria de massa ocasions clares.

Als darrers 10 minuts, nombroses ocasions per als vilafranquins que es toparien amb el porter visitant, fins que Isaac al minut 94 feia el definitiu 2-1.

El proper partit per als de Toni Mallén, Roberto Prades i Alex Tena serà a Xert el cap de setmana del 21 i 22 d’octubre.