L’Amateur del Vilafranca suma un punt molt treballat davant el Torreblanca al Serrito (1-1)

98

Empat 1-1 del CF Vilafranca davant el Torreblanca al partit jugat al camp del Serrito el diumenge 24 de març.

D’inici van jugar Efren, Enric Monfort, David Deusdad, Hector, Nicolas, Adrian Gil, Ayoub, Ramon, Miguel, Marc i Borja.

També van participar Isaac, Pablo Edo i David Ahicart.

El partit va estar marcat per les poques oportunitats de gol que van concedir tots dos equips. El Torreblanca es va poder avançar al marcador al primer quart d’hora pero una gran intervenció d’Efren ho va evitar. Els vilafranquins van tindre poques aproximacions a l’àrea rival. Els visitants marcaven el 0-1 a 4 minuts per al descans.

A la segona part, Efren amb una gran aturada evitava el 0-2 i poc després Marc pentinava una centrada a l’àrea i Ayoub anotava l’1-1. 2 minuts després, al 56, els torreblanquins van disposar d’un penal al seu favor que Efren refusava. El Torreblanca es va defensar molt bé i els vilafranquins van tindre que fer un gran esforç per mantindre l’empat jugant amb 10 els últims 15 minuts per l’expulsió de Miguel.

Aquest dimecres 27 a les 21’15 hores els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena recuperaran el partit ajornat per l’incendi de València a Campanar, visitant al Benicàssim.