L’Amateur del Vilafranca suma un punt amb molt d’esforç a Vall d’Alba i es jugarà la permanència a casa (2-2)

75
PUBLICITAT

L’Amateur del Vilafranca arrancava un punt molt valuòs davant el ja campió Vall d’Alba al partit jugat al camp de l’Avenc el passat dissabte 11 de maig.

L’11 inicial va estar format per Efren, Hector, David Deusdad, Isaac, Enric Monfort, Jaime, Adrian Gil, Ayoub, Miguel i Marc.

També van jugar Edo, David Ahicart i Pablo Edo.

El Vall d’Alba tot i ser ja campió va eixir amb tota l’artilleria atacant, fet que va obligar a realitzar un gran treball defensiu. Els vilafranquins marcaven el 0-1 al minut 4 després d’una jugada d’estratègia que culminava Adrian Gil. D’ací al descans, oportunitats per a tots dos equips, fins que al 43 a l’eixida d’un còrner, els locals marcaven l’1-1.

A la segona part, de nou els visitants es posaven per davant al marcador amb un gol de Marc després d’alguns rebots a l’àrea. 4 minuts després el Vall d’Alba marcava el 2-2. En aquesta segona part, el domini local va ser major i diversos llançaments van eixir fora i també alguna ocasió que aturava Efren. Els vilafranquins tindrien en botes de Nicolàs l’oportunitat més clara per desnivellar el marcador.

El proper dissabte 18 de maig a les 19h el Vilafranca rebrà al San Pedro B al Serrito amb la permanència en joc. Per assolir-la, l’equip vilafranquí necessita millorar el resultat que obtinga l’Esportiu Vila-real davant el Vall d’Alba. La victòria vila-realenca suposaria el descens de categoria.