L’Amateur del Vilafranca suma un punt a casa amb el Vilanova (1-1)

655

Segona setmana seguida puntuant del CF Vilafranca després d’acabar empatant 1-1 amb el Vilanova al Serrito en la vesprada del diumenge 6 de febrer.

L’11 inicial va estar format per Mihai, Eric, Nicolas, Mateu, Jorge Gil, Andreu, Pau, Jorge Porcar, Borja, Enric i Gabi.

També van jugar Gonzalo, Javi Nadal, Ivan, Sergi i Alejandro.

Primera part a la qual als vilafranquins els va costar crear joc. El Vilanova no va inquietar massa la porteria vilafranquina.

A la segona part, el Vilanova s’avançava al marcador després d’una treta de corner i posterior rematada de cap. Pero el Vilafranca va reaccionar bé i al minut 61 Jorge Gil amb un gran gol des de fora de l’àrea posava l’1-1 al marcador. Fins al final, domini dels locals, amb una acció de possible penal a l’àrea visitant i un llançament de Javi Nadal que ixia desviat.

El proper partit per als de Toni Mallen i Roberto Prades serà a Rosell, el dissabte 12 de febrer a les 17 hores.