L’Amateur del Vilafranca suma la segona victòria seguida lluny del Serrito a Benicàssim (1-6)

70

El CF Vilafranca recuperava el passat dimecres el partit que es ajornar en el seu dia per l’incendi de Campanar a València, aconseguint una gran golejada per 1-6 en la seua visita a Benicàssim.

L’11 inicial el van formar Efren, Enric Monfort, Isaac, Hector, Nicolas, Adrian Gil. Ayoub, Ramon, Edo, Marc i Borja.

També van jugar David Deusdad, Ivan, David Ahicart i Pablo Edo.

Els vilafranquins es van avançar al marcador al minut 17 amb un gol de Ramon. Tot i aixo, no van estar massa còmodes al terreny de joc als primers 45 minuts i al minut 22 els locals igualaven el partit amb rematada de cap després de traure un còrner. Després de diverses oportunitats per als dos equips, una passada a l’espai l’aprofitava Marc per superar per alt al porter del Benicàssim i establir l’1-2 al marcador.

A la segona part, els visitants van ser clars dominador i a partir de l’1-3 aconseguit per Ayoub al minut 47, el partit ja no va tindre massa història. Isaac, Marc de penal i Borja van ficar l’1-6 definitiu al marcador.

Aquest proper diumenge 7 d’abril, l’equip jugarà al Serrito davant el Traiguera a les 5 de la vesprada.