L’Amateur del Vilafranca suma el sisé empat seguit a casa després d’un 1-1 amb el Vilafamés

794

Nou empat del CF Vilafranca a casa i ja en van sis de seguits després d’empatar 1-1 amb el Vilafamés el diumenge 24 d’abril.

D’inici van jugar Mihai, Enric Beltran, Andreu, Javi Nadal, Eric, Adrian Gil, Ivan Ramon, Nicolas, Gabi i Borja.

També van jugar Edo, Jaime, Sergi i Pau.

Partit de similars característiques al del Canet. El rival a penes va crear ocasions de gol, fent el 0-1 en la primera aproximació a porteria. Abans Borja i Enric Beltran van poder avançar als vilafranquins.

A la segona part, domini total dels locals que amb ocasions clares pero només Enric Beltran aconseguia marcar, al minut 78.

2 minuts després penal a favor del Vilafamés que suposava l’expulsió de Javi Nadal, Mihai aturava el penal.

Als darrers minuts el Vilafranca va poder marcar sense encert en la rematada.

El proper partit serà al camp del Salsadella, possiblement diumenge a les 17 hores.