L’Amateur del Vilafranca suma altra victòria a casa davant La Pobla (5-3)

234

13 de 13. L’Amateur del Vilafranca no ha deixat escapar cap punt del Camp del Serrito i segueix primer classificat al grup 1 de Segona Regional després de derrotar 5-3 a La Pobla el passat dissabte 22 d’abril.

D’inici van jugar Ruben, Mateu, Andreu, Hector, Jaime, Adrian Gil, David Ahicart, Nicolas, Borja, Miguel i Edo.

També van participar Ivan i Gonzalo.

El partit es va jugar amb un terreny de joc prou embassat per la pluja caiguda abans de començar.

Els vilafranquins van ixir molt mentalitzats de la importància del partit i al minut 23 dominaven 3-0 amb els gols d’Edo, Borja i Miguel de penal. La Pobla va aprofitar el seu únic xut a porta de la primera part per fer el 3-1 al minut 28 pero Adrian Gil abans del descans anotaria el 4-1.

A la segona part, els visitants marcaven el 4-2 al minut 54 pero 4 minuts després Borja feia el 5-2. Al tram final de partit, ocasions per als dos equips, només La Pobla marcaria el 5-3 a 8 del final.

Abans s’havia jugat el partit de juvenils entre el Renomar Els Ports i el Torreblanca, amb victòria local per 2-1, gols de Raul Milian i Marc Marin.

El proper partit serà a Cinctorres, dilluns 1 de maig a les 18 hores.